Р  Е  Ш  Е  Н  И  Е № 108

гр. Ямбол,  20   .09.   2016 г.

В  ИМЕТО  НА  НАРОДА

 

Ямболският окръжен съд, Фирмено отделение в закрито заседание на                                                                   

      двадесети     септември през две хиляди и шестнадесета година, като разгледа докладваното фирмено дело  № 10 по описа за 2016 г. от        

                                                                           ОКРЪЖЕН СЪДИЯ: Д. КЮЧУКОВ

за да се произнесе взе предвид следното:

            В ЯОС е постъпило е заявление от Управителния съвет на сдружение с нестопанска цел „МЕСТНА ИНИЦИАТИВНА ГРУПА - ТОПОЛОВГРАДсъс седалище и адрес на управление:гр. Тополовград, ул. „Драма” №3,  с което се иска да се впише в регистъра за юридически лица с нестопанска цел  по партидата на сдружението новонастъпили обстоятелства, а именно: заличаване на представляващ член на Управителния Съвет  и  вписване на нов представляващ  член на УС.

Приложени са следните документи: протокол от УС на сдружението от 25.07.16г. с взето решение за провеждане на Общо събрание за 12.08.2016г; покана за Общото събрание, Протокол от 12.08.2016г. от проведеното Общо събрание на сдружението; списък на членовете, присъствали на Общото събрание; свидетелство за съдимост и декларация за липса на родствена връзка на новоизбрания представител на член на УС; документ за внесена ДТ.

В закрито съдебно заседание СЪДЪТ обсъди представените документи и прецени, че искането е основателно, поради което и на основание  чл. 18, ал. 1 от  ЗЮЛНЦ и чл. 595 и сл. от ГПК

 

Р Е Ш И :

  

ВПИСВА в регистъра за юридически лица с нестопанска цел при Ямболския окръжен съд по партидата на сдружение „МЕСТНА ИНИЦИАТИВНА ГРУПА - ТОПОЛОВГРАД, със седалище и адрес на управление:гр. Тополовград, ул. „Драма” №3, регистрирано по ф.д. № 10/2016г. по описа на съда, следните новонастъпили обстоятелства:

ЗАЛИЧАВА Л.П.Г. с ЕГН **********, като представляваща СНЦ „Обществено движение за възраждане на Община Тополовград” - член на Управителния Съвет на СНЦ „ МИГ – Тополовград”.

ВПИСВА Т К Д с ЕГН ********** като представляваща СНЦ „Обществено движение за възраждане на Община Тополовград” - член на Управителния Съвет на СНЦ „МИГ – Тополовград”.

Решението не подлежи на обжалване.

 

                           

                                                                               ОКРЪЖЕН СЪДИЯ: